Termeni si conditii

Utilizatorii acestui site, prin vizualizarea sau cumpararea produselor, confirma acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestora. 

Continut
henna-argan.ro isi rezerva dreptul de a face completari si modificari ale termenilor si conditiilor fara o alta notificare prealabila. Preturile produselor din acest site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu creaza obligatii contractuale.

Drepturi de autor 
Intregul continut al acestui site (grafica, text, simboluri, scripturi) este proprietatea henna-argan si este protejat de lege. Utilizarea neautorizata a oricaror elemente ale acestui site enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. 

Securitatea Datelor Personale
Datele personale pe care noi le furnizam in orice fel (e-mail, telefon, formulare prezente pe pagina web) vor fi folosite in scopul principal al acestui site. Acestea nu vor fi facute publice. Scopul acestora este de a furniza informatiile necesare in onorarea comenzilor, in vederea contactarii noastre sau in trimiterea catre noi de buletine informative cu privire la promotii sau reduceri. 

Promotii si concursuri
henna-argan.ro isi stabilieste propriile regulamente pentru promotiile si concursurile pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor in principal prin intermediul site-ului propriu dar si prin orice alte mijloace de comunicare considerate potrivite. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulamentele in vigoare. Promotiile au valabilitate limitata, in conformitate cu perioada de timp anuntata si/sau in limita stocului disponibil. henna-argan.ro poate intrerupe sau anula in orice moment o promotie sau un concurs fara o notificare prealabila.

Limitare de responsabilitate
Toata informatia prezentata pe site-ul henna-argan.ro este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata.
Informatia prezentata poate fi inexacta datorita unor erori de ordin tehnic sau erori de tastare. Informatiile continute in acest site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun. henna-argan.ro nu va fi responsabila in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. 

Echipa henna-argan.ro nu va fi raspunzatoare pentru:
- orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentata pe site; 
- orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi;
- prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele care rezulta din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site;

Informatiile continute in acest site pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a henna-argan.ro.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.

Returnarea produselor
Toate produsele cumparate de pe site-ul henna-argan.ro beneficieaza de garantie de retur indiferent ca au fost ridicate personal sau au fost livrate prin curier sau posta, cu conditia ca produsul returnat sa fie insotit de garantie, factura si ambalajul cu care a fost livrat. In conformitate cu legislatia romana, puteti sa returnati orice produs in termen de 10 zile de la achizitionare, fara penalitati si fara a trebui sa motivati decizia. Singurele costuri in sarcina dumneavoastra sunt cele legate de returnarea produsului. Aceasta prevedere legala se aplica doar persoanelor fizice, relatiile intre persoanele juridice fiind reglementate de conditiile contractuale. 

Pentru a returna un produs cumparat de pe henna-argan.ro, va trebui sa ne trimiteti o instiintare scrisa prin e-mail sau fax si sa ni-l expediati prin curier. Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de utilizare, sa fie returnat in ambalajul sau original cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat de henna-argan.ro. Cheltuielile de retur vor fi suportate de catre client, returnarea se va face folosind acelasi servicu de transport cu care s-au facut expedierea, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur.

In cazul in care produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu mai poate fi comercializat ca si produs nou, henna-argan.ro isi rezerva dreptul de a percepe o taxa acoperitoare a diferentei de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu mai permite comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in: 
Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
Legea nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Garantia
Toate produsele de pe site-ul henna-argan.ro beneficieaza de  garantie, perioada acesteia fiind specificata in pagina de prezentare a fiecarui produs in parte. Atunci cand nu este specificata o perioada de garantie, aceasta va fi cea stipulata de lege pentru respectiva categorie de produs.
Diagnosticarea produselor in vederea acordarii garanţiei va fi efectuata de catre furnizor sau producatorul produselor. 
In cazul solicitarii lucrarilor de garantie, produsul achizitionat va trebui sa fie insotit de: documentatia sa tehnica, toate accesoriile aferente livrate cu produsul si ambalajul original. Ca si conditii de respectare a garantiei, in cazul depistarii unor nereguli in functionarea produselorva rugam sa nu lezati, indepartati, inlocui sau sa efectuati alte actiuni care ar atrage distrugerea integritatii etichetelor si sigiliilor de garantie. Serviciul de garantie nu va fi acordat daca se constata ca asupra produsului in cauza au fost efectuate reparatii neautorizate.
Pe parcursul perioadei de garantie remediem gratuit toate defectele, cu condiţia ca acestea sa nu fi aparut: a) în urma transportarii sau pastrarii in conditii necorespunzatoare pentru produs; b) datorita patrunderii in interiorul echipamentului a lichidelor (inclusiv substante chimice, toxice si usor inflamabile), a insectelor şi rozatoarelor; c) in caz de forta majora (incendii, inundatii, calamitati naturale); d) nerespectarea regulilor de exploatare; e) depasirea parametrilor de utilizare; f) in urma incalcarilor grave ale prescriptiilor tehnice, inclusiv instabilitati ale retelei electrice si folosirii de prize necorespunzatoare, precum si actiuni negative ale mediului inconjurator; g) repararii sau aducerii unor modificari asupra produsului, efectuate de persoane neautorizate.
Nu se acorda service gratuit si nu se inlocuiesc produsele defecte in perioada de garantie, daca defectiunile sunt produse datorita:
- Transportului necorespunzator efectuat de cumparator;
- Utilizarea si operarea gresita a produsului de catre cumparator;
- Interventii efectuate in perioada de garantie de catre persoanele neautorizate;
- Racordari electrice efectuate de persoanele neautorizate, precum si nerespectarea instructiunilor privind voltajul electric, compozitia apei etc;
- Utilizarea de detergent si substante chimice necorespunzatoare;
- Utilizarea produsului in conditii ambientale (temperatura,umiditate) contrare recomandarilor din instructiunile primite de cumparator;
- Folosirea produselor pentru alte scopuri decat cele pentru care au fost concepute, produse si comercializate.
In acelasi timp, henna-argan nu raspunde pentru incompatibilitatea produselor procurate de la noi cu cele procurate de la alti producatori si/sau furnizori. In cazul in care se solicita de catre client acordarea nejustificata a garantiei, aceasta va fi considerata o prestare de serviciu in afara prezentului Certificat de garantie, si contravaloarea lui va fi achitata de catre client.
Uzura fizica a produsului pe parcursul utilizarii nu poate face parte din obiectul garantiei.
Daca produsul aflat in garantie nu poate fi reparat, la cererea clientului produsul va fi inlocuit cu unul identic. In cazul in care inlocuirea cu unul identic nu mai este posibila, se va inlocui cu un produs cu parametrii cat mai apropiati de cel iniţial, iar daca pretul noului produs este mai mare decat cel al produsului vechi, clientul va achita diferenta.
Este obligatia clientului de a verifica la momentul procurarii produsului daca a primit toate documentele necesare. Acesta poate solicita, in termen de 24 de ore, remedierea neregulilor constatate. Dupa aceasta perioada clientul va fi lipsit de acest drept.
Produsele prezentate in forma desigilata, vor fi diagnosticate de catre specialistii serviciului tehnic, dupa care se va decide asupra asigurarii garantiei in decurs de trei luni de la procurarea acestora. Intr-o astfel de situatie, produsul va fi reparat si nu inlocuit cu unul nou.
Garantia este valabila doar daca produsul se afla pe teritoriul Romaniei.
Termenul de garantie curge de la data indicata in Certificatul de garantie.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat al site-ului henna-argan.ro, orice incercare de frauda sau utilizare abuziva a acestuia, intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si a legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii henna-argan.ro, va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre henna-argan.ro si clientii sau vizitatorii site-ului se va rezolva pe cale amiabila intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de pe teritoriul Romaniei. 
Orice problema cauzata de produsele si/sau serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator.
Prin efectuarea unei comenzi online, clientul declara ca a luat cunostinta si ca este intru totul de acord cu termenii si conditiile mentionate mai sus.