Politica de confidentialitate

Securitatea Datelor Personale 
henna-argan.ro incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al dumneavoastra, utilizatorilor site-ului. Datele personale pe care dumneavoastra le furnizati in orice fel (e-mail, telefon, formulare prezente pe pagina web) vor fi folosite in scopul principal al acestui site. Acestea nu vor fi facute publice. Scopul acestora este de a furniza informatiile necesare in onorarea comenzilor, in vederea contactarii dumneavoastra sau in trimiterea catre dumneavoastra de buletine informative cu privire la promotii sau reduceri. 

Divulgarea si transmiterea informatiilor cu caracter personal
henna-argan.ro nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dumneavoastra cu caracter personal. henna-argan.ro poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
 Cu acordul dumneavoastra;
Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dumneavoastra;
 Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte.
 in cazul in care activitatile dumneavoastra contravin termenilor si conditiilor mentionate de henna-argan.ro;  in cazul in care henna-argan.ro fuzioneaza sau e cumparata total sau partial de o alta companie iar baza de date e transferata noului proprietar.

Modificari ale politicii de confidentialitate
Daca va fi nevoie de o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta sectiune pentru a va informa cu privire la schimbarile efectuate sau noile modalitati de mentinere a confidentialitatii datelor dumneavoastra.  

Va multumim!