Henna Herba-Sana castaniu-roscat: 100g, 2 vopsiri

19 Lei

Beneficiile HENNA Herba-Sana, vopsea de par 100% din plante si henna

 

 

  1. Colorare naturala a parului

Vopseaua de par Herba-Sana este o vopsea 100% naturala, nu contine nimic altceva decat pulbere de plante.

Multi oameni folosesc vopselele chimice, care contin substante daunatoare atat pentru sanatate (in timpul vopsirii, prin pielea capului  substante toxice patrund in corp), cat si pentru par. Vopsirea chimica a parului poate provoca:  despicarea varfurilor, matreata, caderea parului, aspect mat si nesanatos al parului. 
Folosind Herbal Henna, eliminati toate aceste probleme, si va refaceti parul, mai stralucitor si mai bogat ca oricand.

henna quality1.jpg

 

 

2. 
Henna Herba-Sana actioneaza ca o masca de par

Chaltuiti sume mari de bani in fiecare  luna pentru cumpararea mastilor de par? Incercati o singura data vopseaua de par Henna Herba-Sana, care hraneste parul in timpul vopsirii.  Henna Herba-Sana va reda sanatatea, luciul si bogatia  parului dumneavoastra.  In cazul in care parul este foarte degradat de la vopsirea chimica repetata, decolorarea cu peroxizi sau permanent, folositi si masca de par  necoloranta Neutral Henna intre vopsiri cu Henna Herba-Sana.

imagesCAG6JGST.jpg

3. 
Elimina matreata

Henna Herba-Sana reface echilibrul alcalin-acid al scalpului, si are un efect antibacterian si antifungic, astfel incat, daca aplicati aceasta vopsea pe scalp, veti elimina cu succes si matreata.

 

 

4. 
Intareste parul

Daca doriti sa aveti un par mai sanatos si mai bogat, aplicati Henna Herba-Sana. Henna va patrunde in interiorul firelor de par si se va combina cu albuminoidele din firul de par, intarindu-l.


 

 

5. 
Mareste volumul parului

Daca parul dumneavostra e subtire sau lipsit de volum, folositi Henna Herba-Sana si Neutral Henna. Moleculele de Henna patrund in firul de par, formand depozite care in timp ingroasa parul. Henna Herba-Sana hraneste si radacina parului  diminuind caderea parului si imbunatatind volumul parului.

femeia mic.png

6.
Henna Herba-Sana scoate in evidenta stralucirea naturala a parului

Cui nu ii place un par stralucitor si lucios? Folositi cu incredere vopseaua de par Henna Herba-Sana si masca de par Neutral Henna, si  veti primi complimente pentru parul dumneavoastra.

 

 

Culorile noastre sunt:

Culorile1.jpg

Pentru o vopsire optima, alegeti o nuanta cat mai apropiata culorii dumneavostra naturale.  Henna Herba-Sana asigura 100% acoperire a firelor albe.

In cazul in care aveti multe fire albe, lasati vopseaua sa actioneze 1½-2 ore. In acest timp, pastrati parul cald, conform instructiunilor de pe pachet.

 

henna1.jpg

 

 


 
Click pentru a mari

v