cum comand

Modalitatile de comanda utilizand informatiile de pe site-ul henna-argan.ro sunt: comanda direct de pe site, comanda telefonica, comanda prin e-mail.

Comanda directa de pe site
Pentru a comanda direct de pe site trebuie sa alegeti produsul sau produsele dorite, dupa care selectati butonul "Adauga in cos", buton care il gasiti la fiecare produs in parte, la sfarsitul descrierii chiar sub pretul afisat pentru produsul respectiv. 
Daca doriti sa mai adaugati si alte produse in cos procedati la fel. 
Dupa selectarea tuturor produselor dorite, pentru finalizarea comenzii trebuie sa selectati butonul "cosul meu" care se gaseste pe fiecare pagina de pe site in parte de sus. La apasarea acestuia, se vor afisa toate produsele selectate de catre dumneavoastra si apoi apasati "Trimite comanda". Pentru a finaliza comanda va trebui sa introduceti datele de contact (nume, prenume, adresa de livrare, numarul de telefon, adresa de e-mail, si datele pentru facturare) precum si diverse observatii pe care le aveti legate de produse sau de transport.
Echipa henna-argan va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru confirmarea comenzii.

Comanda telefonica
In cazul in care doriti sa comandati telefonic unul sau mai multe produse, va invitam sa ne sunati pentru a lansa o comanda sau a cere detalii suplimentare despre produse, utilizand unul din urmatoarele numere de telefon:

0754059430

Va stam la dispozitie cu drag pentru comenzi, intrebari si sugestii, de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:00.

Comanda prin e-mail

In cazul acestei modalitati de comanda, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la office@henna-argan.ro in care sa specificati produsele si culorile dorite, precum si datele de livrare si contact ale dumneavoastra, cum sunt: nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon, cod numeric personal sau datele firmei pentru facturare. Echipa henna-argan va va contacta telefonic sau prin e-mail in cel mai scurt timp pentru confirmarea disponibilitatii produselor si a comenzii.

Nu exista o valoare minima de comanda, toate comenzile sunt onorate in limita stocului disponibil, indiferent de numarul de produse sau de valoarea lor.

Costurile aferente transportului sunt trecute la sectiunea "transport".

TERMENI SI CONDITII de functionare ai henna-argan.ro - info utile cu privire la garantia, returul produselor etc.

TERMEN  DE  LIVRARE
Produsele se livreaza prin Posta Romana in aceeasi zi, daca se face comanda pana la ora 10 dimineata, sau a doua zi dimineata pentru comenzile efectuate dupa aceasta ora.
In conditii speciale furnizorul isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare cu informarea in prealabil a clientului si cu acordul acestuia.

 

Preturile afisate ale produselor sunt cele reale, cu tva inclus.